Tjenester

Renhold i private hus

Vanlige og viktige oppgaver i private hus kan være alt fra vindusvask, støvsuging, gulvrenhold, støvtørking, renhold av bad, skifting av sengetøy og annet som kunden har behov for. Vi utfører renholdet etter hvilken behov våre kunder har.

industrirenhold

Vi har høye krav til tjenestene vi leverer. Rengjøring av produksjonslokaler i næringsmiddelindustrien gjennomføres med fokus på både hygiene og kvalitet. Vi strekker oss langt for at kunden blir fornøyd.

Gulvpleie

Det er viktig med god gulvpleie og vedlikehold ettersom våre gulv blir påført slitasje på en daglig basis. Vi har høy kompetanse og og erfaring med vedlikehold av gulv. Uansett hvilket gulv du har så finner vi riktig vedlikeholdsprogram. Har dere tepper? Ingen problem, vi ordner med tepperens! Vi ordner tepperens og har rensemaskiner i alle størrelser.

Nedvask

Er du på flyttefot, eller har behov for en storrengjøring? Vi tilbyr nedvask av alle typer lokaler.

Vinduspuss

Vi tilbyr profesjonell innvending og utvendig vinduspuss til våre kunder. Vi leverer denne tjenesten på alle typer bygg.

Daglig renhold

Vi gjennomfører daglig renhold tilpasset våre kunder sine lokaler. I dagens renhold brukes mikrofiber i kluter og mopper, noe som gjør at vi kan gjennomføre et godt renhold uten bruk av såpe.

Andre tjenester

Catering

til bedriftskunder

Servicehus

Skifte gulvbelleg, skifte dør, skifte lyspære, maling, skifte vindu og klippe gress.

Om Sunnfjord Renhold

Fagmessig utført renhold legger grunnlaget for et godt arbeidsmiljø og bidrar til trivsel på arbeidsplassen og i hjemmet.​

Sunnfjord Renhold tilbyr et variert spekter av rengjøringstjenester for bedrift, offentlig og privat.

Profesjonelt renhold

Dyktige medarbeidere

Din egen kontaktperson

Høy kvalitet på tjenesten